22 Şubat 2016 Pazartesi

GEÇMİŞE YOLCULUK

                                                            GEÇMİŞE YOLCULUK
Bir varmış bir yokmuş etraf çok kirlenmiş yaşanamıyormuş bir çocuk zaman makinesi inşasına başlamış ve zaman makinesini yapmış ilk denemede köpeğini yollamış sonraki deneme başarısız olmuşlar profesör , yanlışıkla hem gazoz dökmüş hemde kolu oynamış böylece profesörde gitmiş sonra iki ay geçmiş bir toplantıda anca profesörün olmadığını anlamışlar o gün zaman makinesi manyamış, eve giren herkes gidiyormuş. Sadece çocuğu yememiş,çocuk buna çok sevinmiş.En son bir çocukla makineyi yapan çocuğu yemiş ve şehirdeki herkes geçmişe gitmiş ve artık geçmişde de olaylar başlamış dinozorlar ölüyorlardı ve insanlar zamanı başladı  Edison, Aynştanı v.b. mucitler görmüşler ve onlarla görüşmüşler en son 2015,2016,2017,2018ve2019 yılarına gitçeklerini sanmışlardıki bir ses duyuldu:
-HANSSS  KAHVALTI HAZIRRR     
-Tamam geliyorum anne. Çok garip ve güzel rüya gördüm                                     ABDULLAH KARAKURT                                                     
  -Ha öylemi kahvaltıda anlatırsın Hans.                                                                               5\C 40
-Tamam anne.

            SON

About the Author

Unknown

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Yorum Gönder

 
ARZDER YAZARLIK ATÖLYESİ © 2015 - Designed by Templateism.com